Dyr jeg har haft

Her er mine heste jeg har haft gennem tiden og som med dem lige som med andre dyr har de fyldt meget i mit liv

Der er dog 2 heste som var nogle jeg var mere knyttet til end and alle de andre og det var Valle og Rosa som jeg vil fortælle om lidt længere nede

Der er heste som jeg har haft i kortere eller længere tid alt efter om hestene kun skulle rides til eller vokse sig til en alder så de var klar til at ride til. Det at have heste eller som nogle siger at være hestepige er et specielt folkefærd lige som det at gå op i hunde eller katte. Jeg har aldrig været den ridende hestepige dvs. min interesse var ikke at jeg skulle lære at ride, men det at omgå heste og lære dem at kende. Inden for det at have med dyr lære man hurtigt at der findes folk som aldrig skulle have haft en hest og der er sport som deler vandene mellem hvad man synes der er etisk korrekt, når man har med heste at gøre

For mig ser jeg sådan set alt sport med dyr som dyremishandling og dog ikke alligevel. Når der er tale om heste, så er der i den ene ende travsporten en absolut mishandling af heste set ud fra min forstand, da man kræver at hesten hele tiden skal kunne løbe stærkere og stærkere og dermed ikke forlanger man noget som ikke er naturligt for hesten og det samme gælder når man vil lære den nye former at gå eller skal vi sige nærmest hoppe på.

En hun som benyttes til at gå eller løbe, så den henter medaljer hjem til egeren kalder jeg mishandling, men derimod bruger man hunden som sporhund, så er det fint med mig, da man udelukkende bruger den til det som den i forvejen har gode egenskaber til

Jeg elsker at se når man bruger dyrenes egne kræfter og egenskaber til at kunne arbejde eller bevæge sig på

Min interesse for dyr stammer helt fra min barndom, hvor jeg fik en undulat som det første dyr herefter blev det til en skildpadde, så kom ungdomsårene og ud røg interessen for de 4 benene dyr og ind kom de 2 benene, hvor har jeg fortrudt at jeg ikke kunne nøjes med de 4 benene dyr for så var meget nok kommet til at se anderledes ud. Men hvad hvorfor skulle jeg være klogere end så mange andre

Dyrene kom tilbage i mit liv lidt langsomt mange år efter og det vil jeg fortælle på de kommende sider

Fugle Landskilpadde Chinchillaer
Katte Heste  

 

TILBAGE