Film

Det at gå i biografen er en luksus for mig og vanskeligt, da det kræver man er ret mobil for at tage en tur i biografen og biografen er altid den bedste oplevelse for at se en film. Når det så ikke er muligt så ville en hjemmebiograf være at vælge i stedet, men desværre jeg må nøjes med at se film på en TV skærm og så køber jeg mine film. Jeg har derfor heller ingen TV-kanaler og har ikke haft det i ca. 12 år og må sige at jeg aldrig har savnet det. Ønsker jeg at se nyheder så gør jeg det på min pc, så er bare glad for jeg ikke har TV-kanaler, når jeg kan læse om hvor mange genudsendelser der dag for dag sendes og som koster en formue hver måned fordi man har en TV pakke.

Fordelen ved at købe filmene er at man kan se den hvornår man har lyst og det antal gange man ønsker.

Mine ynglings film er danske film, danske serier og julekalender som er fra før 1975. Danske film er samler objekter for mig og nogle ser jeg bare en enkelt gang, mens andre kan jeg næsten uden ad fordi jeg har set dem hundrede vis gang.

Samler objekt indgår også Disney film og tegnefilm. Desværre er det utroligt svært at finde Disney film fra 1920érne. For nogle år siden havde jeg dem, men mistede dem og har ikke kunne finde dem siden. Skulle der være en som ligger inde med de rigtig gamle i sort/hvid og vil sælge så sig endelig til.

Min samling af amerikanske film er ikke ret stor, men har flere amerikanske serier.

Jeg lægger navnene ind på mine film og serier, så ligger du inde med nogle du mener jeg mangler så sig endelig til

TILBAGE
DANSKE FILM (TOM) DANSKE SERIER AMERIKANSKE FILM (TOM) AMERIKANSKE SERIER (TOM) TEGNEFILM – DISNEY FILM (TOM) JULEKALENDERE