Min cookies politik

Websted lissi-dk.dk anvender cookies da det er nødvendigt for at hjemmesiderne kan fungere og du som besøgende kan finde de informationer du søger. Du bestemmer selv udover de nødvendige cookies, hvilke typer cookieinformation du giver tilladelse til.

Jeg som ejer af hjemmesiderne indsamler ikke besøgendes oplysninger ved brug af hjemmesider og sociale platforme medmindre den besøgende selv giver tilladelse.

Der kan være andre som indsamler oplysninger når jeg benytter plugins og andet for at hjemmesiderne fungerer. Jeg gør mit bedste for at der ikke er andre som kan indsamle dine oplysninger, men da jeg er uviden på dette område, kan jeg ikke garanterer for det ikke sker.

Jeg anbefaler besøgende til hjemmesiden at benytte ”Nødvendige cookies” og ikke andre cookies.

Min privatlivspolitik

Besøgende til mine hjemmesider kan frit og gratis indsamle alt det som der står, dog må det ikke benyttes til kommerciel brug. Tekst må ikke kopieres direkte over til andre hjemmesider, sociale platforme eller blogge.

Alle billeder har copyright, så disse må ikke bruges hverken til kommercielt eller privat brug.

Når du sender mig en mail, vil den blive gemt i det stykke tid den er relevant. Mail vil blive slettet senest 3 måneder efter den ikke mere er relevant.

Sender du mig dine personoplysninger, så slettes disse senest 3 måneder efter de ikke mere er relevante eller du beder mig om det.

Mine hjemmesider er af privat karakter og udelukkende for at andre kan læse om mig og mine hobby.

Hjemmesiderne er til for at jeg kan dele ud af alt det som jeg har indsamlet af viden gennem tiden og som jeg mener kan have andre interesse.

Der lægges også links ind til andre hjemmesider som jeg mener de besøgende kan have interesse for.

Forskellige download link er lagt ind på mine hjemmesider som kan tilgås ved at du tilsendes en kode, da download ikke er åben for alle.