Mit første dukkehus som voksen

Lavet i en tid mit liv var et rod. Jeg opgav at gøre mere ved det og det blev smidt ud. I dag kan det ærgre mig at jeg ikke gemte det og lavede det til et nisse bo.

Dukkehus købt 26-06-2009

Købt i en tid min liv lå i rod, så en stor fejltagelse, men nåede da at lave en masse reparationer på dukkehuset, men det kneb med kræfterne og energien var ikke så stor, så rendte til læge ustandselig som førte til en stor operation i 2011 som du kan læse mere om under “selvbiografi”

Efter dette dukkehus skete der det at jeg måtte flytte fra hus til lejlighed i 2017

Dukkehus købt den 23-11-2018

Ens iver med at komme i gang kan godt gøre så mange dummer sig og tror man nok skal finde ud af det.
Dukkehuset her blev købt fordi det var meget billigt og jeg gerne ville i gang, men det er slet ikke så nemt at komme i gang med et købt dukkehus man slet ikke kender størrelsesforholdet på eller hvordan man gør det i stand.
Dukkehuset står nu stille efter jeg var begyndt med at tage tapet af og fjernet ting fra væggene.

Den 05-05-2020 købte jeg dette fine dukkehus

Jeg kunne bare ikke stå for det og da det var meget billigt, ja så blev det købt. Endnu en gang købte jeg et brugt dukkehus fordi min drøm stadig var der. Men så blev jeg syg og kom væk fra det og nu har det stået stille lige siden.

Det arbejde jeg har lagt i de brugt købte dukkehuse har gjort at jeg i dag ved at jeg aldrig skal købe et brugt dukkehus, da det at reparerer et dukkehus kræver mere kendskab og tid end jeg har. Lysten der skal drive det at sætte i stand er ikke lige mig.

Derfor stoppede jeg op og begyndte at undersøge det at arbejde med miniature meget nøje. Både hvad angår materialer, værktøj og meget andet.